Nogomet

Lovren: 'Ako se netko osjeća umornim, neka preskoči Francusku, imamo dovoljno dobrih i kvalitetnih igrača'

Mihaela Bradovski • subota, 05.09.2020.
Lovren: 'Ako se netko osjeća umornim, neka preskoči Francusku, imamo dovoljno dobrih i kvalitetnih igrača'

Dejan Lovren bio je ljut i razočaran nakon teškog poraza Hrvatske od Portugala. Bez dlake na jeziku i uljepšavanja prokomentirao je događanja u Portu...

Nitko u hrvatskom taboru ne može biti zadovoljan, Dalićevi izabranivi odigrali su jako lošu utakmicu, svjestan je toga i Dejan Lovren.

"Nemamo čime biti zadovoljni, nije ovo bila Hrvatska koju znamo. Nije bilo agresivnosti, previše smo im dopuštali da rade što hoće oko kaznenog prostora, realno trebalo je biti već 4:0 na odmoru. Razlog ne znam, moramo se poboljšati jer ako mislimo nastaviti ovako, neće biti dobro. Kako je bilo nama, tako je bilo i njima, neki igrači nisu u formi, prvenstvo tek počinje, ali najvažnije, bez agresivnosti danas ne možeš pobijediti, pogotovo u ovakvim utakmicama."

Lovren se nije htio vaditi na izostanke i neigranje Modrića i Rakitića.

"Nedostajao je i njima Ronaldo pa su odigrali kako treba. Borili su se za svaku loptu, a moramo postaviti neke prioritete i ciljeve što se mora odraditi na terenu, od agresivnosti, borbe, želje za pobjedu... Možemo mi igrati najljepši nogomet, ali bez toga ne možeš danas pobijediti."

Slijedi Francuska, ako se nešto dramatično ne popravi, neće biti dobro niti u Parizu.

"Trebamo skupit glave, pogledati gdje smo griješili, popraviti to u što kraćem roku. Znamo da nas očekuje jako teška utakmica, ali ako se netko osjeća umornim, neka preskoči Francusku, imamo dovoljno dobrih i kvalitetnih igrača na klupi. Moramo ovo popraviti jer ovako ne možemo završiti tu Ligu nacija. Jednostavno nije prihvatljivo."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!