Nogomet

Kutak za kladioničare: Hrvatska ako ponovi igru protiv Grčke, slavit će i u Češkoj

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.09.2020.
Kutak za kladioničare: Hrvatska ako ponovi igru protiv Grčke, slavit će i u Češkoj
Foto: Pixsell

Ponedjeljak donosi puno tenisa te ponešto nogometa i košarke, a mi smo se odlučili za kvalifikacije mladih reprezentacija te US Open...

Češka - Hrvatska U-21

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija gostuje kod Češke koja ju je svladala u Velikoj Gorici s 2:1. Nevjerojatno je koliko je Hrvatska prilika propustila u tom susretu, morala je glatko slaviti, vodila je, a onda dopustila Česima da se vrate. Protiv Grčke u Varaždinu pokazala je sav svoj potencijal, pregazila je Grle s 5:0 i ako bude na tom tragu i tako odigra i u Češkoj, domaćin joj neće moći ništa. Hrvatska je znatno talentiranija, priznaju to i Česi koji se uzdaju u momčadsku igru kao svoj glavni adut. Mi ćemo ipak vjerovati Hrvatskoj jer onaj nastup od prije nekoliko dana protiv Grka bio je stvarno impresivan.

Prognoza: Pobjeda Hrvatske

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Češke 3.00, neriješeno 3.40, pobjeda Hrvatske 2.70

Dominic Thiem - Felix Auger-Aliassime

Treći igrač svijeta Dominic Thiem najviše je rangirani tenisač koji je ostao u ždrijebu US Opena. U osmini finala igrat će protiv Felixa Auger-Aliassimea, odličnog mladog Kanađanina koji izgleda sve bolje. Rezultati su im dosta slični, obojica su Cincinnati Masters odradili lošije nego što su se nadali pa je tako Auger-Aliassime poražen od Tennysa Sandgrena, a Dominic Thiem od Filipa Krajinovića. Ovdje su dosad izgubili samo po jedan set, Kanađaninu ga je uzeo Thiago Monteiro, a Thiemu Marin Čilić. Među njima nema velike razlike, no Thiem je ipak iskusniji i nijanse su na njegovoj strani.

Prognoza: Pobjeda Thiema

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Thiema 1.60, pobjeda Auger-Aliassimea 2.70

Sofia Kenin - Elise Mertens

I Sofia Kenin i Elise Mertens igraju dobar tenis na ovom US Openu i nemaju nekih posebnih problema. Još uvijek nisu izgubile niti set i bit će zanimljivo vidjeti koja će ovdje napraviti bolji posao. Kenin je četvrta igračica svijeta i ima dvije pobjede u dva međusobna dvoboja protiv Mertens te je favorit za treću pobjedu. Belgijka nipošto nije za podcijeniti, pokazala je to i u Cincinnatiju gdje je došla do polufinala, međutim ovdje je Kenin blagi favorit i očekuje se njena pobjeda.

Prognoza: Pobjeda Kenin

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Kenin 1.65, pobjeda Mertens 2.10

FOTO: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!