Nogomet

Kimpembe i Mbappé ne igraju protiv Hrvatske

Matej Kačan • ponedjeljak, 07.09.2020.
Kimpembe i Mbappé ne igraju protiv Hrvatske

Kako je francuski izbornik Didier Deschamps i najavio prije nekoliko dana, francuska će reprezentacija za susret s Hrvatskom doživjeti promjene u sastavu pa tako neće nastupiti Kylian Mbappé...

Nakon što je na utakmici protiv Švedske zaradio neugodan udarac u već osjetljivi gležanj, bilo je poprilično jasno da će Kylian Mbappé odmoriti protiv Hrvatske. Tako nešto je najavio i Didier Deschamps koji nije to eksplicitno kazao.

Deschamps je najavio promjene u sastavu za Hrvatsku pod obrazloženjem da ne mogu svi igrači pratiti taj ritam, a upućeni francuski novinari u ponedjeljak javljaju da je odluka konačna i da PSG-ov zlatni dečko neće igrati protiv Hrvatske.

Uz njega, susret će propustiti i Presnel Kimpembe koji je protiv Šveđana odradio svih 90 minuta u pobjedi koju je golom donio upravo Mbappé. Napadač će tako propustiti šansu da u reprizi ponovi svoj učinak iz finala SP kad je zabio gol.

Mbappé već duže muku muči s gležnjem koji je stradao u finalu Kupa, a neizgledan je bio njegov nastup u Ligi prvaka. Ipak, Francuz se uspio dovoljno oporaviti da nastupi za PSG u Lisabonu i da dođe na okupljanje reprezentacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!