Košarka

Murray preuzeo odgovornost za poraz Denvera

Matej Kačan • utorak, 08.09.2020.
Murray preuzeo odgovornost za poraz Denvera

Najbolji igrač Denver Nuggetsa u ovogodišnjem doigravanju Jamal Murray je nakon slabije partije u trećoj utakmici serije protiv LA Clippersa preuzeo odgovornost za poraz...

Iako je u prvoj rundi gotovo sam stavio ekipu na leđa i donio drugu rundu, Jamalu Murrayju ne nedostaje samokritike. Kanađanin je treću utakmicu protiv Clippersa odigrao slabije i odmah je preuzeo odgovornost za poraz.

Sa samo 14 poena na šut iz igre 5/14, Murray je bez pomoći ostavio Nikolu Jokića koji je vukao i bio sjajan, ali u četvrtoj dionici nije više mogao sam protiv Clippersa. Murray je bio dio i najzanimljivije akcije večeri kad je pokušao zakucati u egalu, ali mu je Kawhi Leonard blokirao pokušaj i to samo srednjim prstom.

"Ova je utakmica na meni. Moram svojoj ekipi pomoći više nego večeras, i to ću napraviti u četvrtoj utakmici", obećao je Murray nakon poraza kojim Nuggetsi gube 2-1 u seriji.

Bek je slabije odigrao i prvu utakmicu pa se u drugoj vratio na velika vrata te je s 27 poena vodio Nuggetse do pobjede, a sad se nada opet učiniti sličnu stvar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!