Nogomet

Stipić: 'Ne želimo biti onaj jedan od tisuću klub koji nastrada od slabije momčadi u Kupu'

Mihaela Bradovski • srijeda, 30.09.2020.
Stipić: 'Ne želimo biti onaj jedan od tisuću klub koji nastrada od slabije momčadi u Kupu'
Foto: Pixsell

Slaven Belupo pridružio se Dinamu u osmini finala Kupa pobjedom u prvom kolu protiv Rudara, a tamo će igrati protiv GOŠK-a iz Dubrovnika...

Slaven Belupo uspješno je odradio posao u osmini finala Kupa, nije dozvolio nikakvo iznenađenje i s glatkih 9:0 slavio je u Murskom Središću protiv domaćeg Rudara. Koprivničanci su ozbiljno shvatili ovaj dvoboj i na kraju se to vidi i po rezultatu.

"U Kupu je prvi cilj proći u iduću fazu natjecanja i mi smo to uspjeli. Važno je da nismo primili pogodak. Mislim da će devet postignutih golova podići samopouzdanje mnogim igračima i da nam je ovakva utakmica baš trebala.", istaknuo je nakon susreta trener Slaven Belupa Tomislav Stipić za klupsku stranicu.

Slaven već zna protivnika u osmini finala gdje će igrati protiv GOŠK-a iz Dubrovnika koji je trebao igrati protiv Zadra.

"Čeka nas dug put sa sjevera na jug Hrvatske. Šalili smo se da ćemo u Kupu igrati protiv najsjevernije i najjužnije momčadi, ali mi ćemo se i za tu utakmicu pripremiti kao i za ovu. Ne želimo biti onaj jedan od tisuću klub koji nastrada od slabije momčadi, uz sav respekt njima. Moramo se za svaku utakmicu pripremiti maksimalno i imati pristup kao ovdje."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!