Tenis

Sofia Kenin u tri seta slomila otpor Danielle Collins

Mihaela Bradovski • srijeda, 07.10.2020.
Sofia Kenin u tri seta slomila otpor Danielle Collins

Poznat je i drugi polufinalni par Roland-Garrosa. Nakon što je Petra Kvitova u prvom današnjem četvrtfinalu svladala Lauru Siegemund, u polufinalu joj se pridružila Sofia Kenin koja je bila bolja od Danielle Collins...

Poznati su polufinalni parovi Roland-Garrosa. Jučer su polufinale u gornjem dijelu ždrijeba izborile Iga Swiatek i Nadia Podoroska, a danas su im se u donjem dijelu ždrijeba pridružile i Petra Kvitova i Sofia Kenin.

Kenin je posljednja dohvatila polufinale i to pobjedom u tri seta protiv Danielle Collins. Kenin je tako opravdala status favoritkinje, a san Collins je prekinut.

U prvom setu bio je dovoljan jedan break i to petom gemu kada je Kenin povela s 3:2 i do kraja seta držala je prednost bez problema.

Činilo se kako će Kenin dovršiti posao u drugom setu kada je povela s 3:2 uz break, međutim Collins se nije predavala i napravila je preokret te uzela set sa 6:4.

Odluka je pala u trećem setu gdje je Collins imala velikih problema, sve teže se kretala, nije pomogla niti pomoć fizioterapeuta i Kenin je upisala pobjedu.

U polufinalu je tako čeka Petra Kvitova, gledajući drugo polufinale, može se reći finale prije finala.

Roland-Garros, četvrtfinale:
Sofia Kenin (SAD, 4) - Danielle Collins (SAD) 6:4, 4:6, 6:0

Roland-Garros možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog paketa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!