Nogomet

Dalić: 'Mogu samo skinuti kapu dečkima, nismo zaslužili poraz'

Jan Šneler • srijeda, 14.10.2020.
Dalić: 'Mogu samo skinuti kapu dečkima, nismo zaslužili poraz'
Foto: Pixsell

Novi poraz od Francuske (1:2) nije izbacio iz takta izbornika Hrvatske Zlatka Dalića koji ne zamjera puno svojim igračima...

Nakon dvije pobjede protiv Švicarske i Švedske, Hrvatska je upisala poraz protiv Francuske, ali to nije pretjerano zabrinulo izbornika Zlatka Dalića. Hrvatski izbornik ne zamjera puno svojim igračima i smatra da nije bilo sreće u ovom susretu.

"Bili smo borbeni, trčali smo i dominirali. Žao mi je jer nismo zaslužili poraz, ali tako je to u nogometu. Imali smo u početku loših 15 minuta, nismo bili agresivni. Moramo biti realni, ovo nije ekipa sa Svjetskog prvenstva, treba nam vremena, mogu samo skinuti kapu dečkima", rekao je Dalić.

Kao što smo već naglasili Hrvatska više nema šanse za plasman na završni turnir, ali ostaju još dvije šanse protiv Portugala doma i Švedske u gostima za izboriti ostanak. Jasno je da je susret sa Švedskom ključan.

"Cilj je da ostanemo u skupini. Ako nastavimo ovako, a bit ćemo još spremniji da protiv velikih reprezentacija ostvarimo rezultat. Nema puno vremena, ali nakon toga moramo imati punu sliku svega", dodao je izbornik.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!