Nogomet

Lloris: 'Očekivali smo da ćemo biti na mukama, ali možda ne toliko'

Branimir Korać • četvrtak, 15.10.2020.
Lloris: 'Očekivali smo da ćemo biti na mukama, ali možda ne toliko'

Hugo Lloris u nekoliko navrata dobro je reagirao i spasio Francusku od pogotka. Nakon susreta priznao je da je susret mogao otići i na drugu stranu...

Iza Hrvatske je vrlo zahtjevan dvoboj protiv Francuske koji je na kraju otišao na stranu protivnika. Izabranici Zlatka Dalića imali su dobre faze igre, međutim lopta nije htjela u gol.

U nekoliko navrata ispriječio se i Hugo Lloris kojeg će posebno pamtiti Mario Pašalić kojem je francuski vratar skinuo krasnu šansu u prvom dijelu.

"To je naše stanje duha, kolektivna snaga. U drugom poluvremenu bilo je prosječno, malo su nas pritiskali jer nisu imali što izgubiti. Igrali smo prenisko i nismo imali kontrolu nad loptom. Vratili su se i izjednačili na 1:1, a tada je utakmica mogla otići u oba smjera. Srećom, uspjeli smo vratiti loptu i prednost nakon vrlo dobre momčadske akcije. Nije lako s velikim momčadima poput Portugala i Hrvatske. Očekivali smo da ćemo biti na mukama, ali možda ne toliko, međutim bili smo ujedinjeni, a kada se svi zajedno potrudimo, stvari odmah postaju bolje", istaknuo je Lloris.

Lloris je ipak jednom morao po loptu u mrežu i to nakon udarca Nikole Vlašića pri kojem nije imao šanse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!