Nogomet

Deschamps: 'Hrvatska je kvalitetna, ali mi smo dobro igrali'

Jan Šneler • srijeda, 14.10.2020.
Deschamps: 'Hrvatska je kvalitetna, ali mi smo dobro igrali'

Apsolutno zadovoljan rezultatom susreta u Zagrebu može biti izbornik Francuske Didier Deschamps premda i sam priznaje da su mogli pobijediti i puno lakše...

Interesantne su bile izjave iz oba tabora nakon današnje utakmice. Oba izbornika istaknula su da su zadovoljna igrom momčadi i da su njihove momčadi bile uvjerljivije, međutim pravog razloga za zadovoljstvo ipak ima samo izbornik Francuske Didier Deschamps.

"Hrvatska ima kvalitetu, ponosan sam na igrače. Još jednom smo pobijedili i dobro smo igrali. Imali smo puno propuštenih prilika, mogli smo više voditi u prvom poluvremenu", otvoreno je rekao francuski izbornik.

Deschamps je priznao kako je odmarao neke igrače, nije htio od prve minute krenuti s nekim pojedincima koje čekaju teški dvoboji narednih dana. Ipak, francuski izbornik jako je sretan pobjedom i činjenicom da se nastavlja pobjednički niz Francuske.

"Hrvate sigurno smeta pobjednički niz, ali nadam se da će se tako nastaviti. Ovo nam je omogućilo da idemo u Lisabon tražiti bodove za prvo mjesto u skupini i mogu biti samo ponosan", dodao je Deschamps.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!