Nogomet

Kovačić: 'Bili smo bolji tijekom 90 minuta, ali smo opet primili dva čudna gola'

Branimir Korać • četvrtak, 15.10.2020.
Kovačić: 'Bili smo bolji tijekom 90 minuta, ali smo opet primili dva čudna gola'

Hrvatska je silno željela prvu pobjedu protiv Francuske, ali nije do nje došla. Unatoč porazu, pokazala je neke pozitivne stvari...

Mateo Kovačić nije zadovoljan rezultatom i žali što Hrvatska nije uspjela naplatiti dobru igru te završiti susret neporažena.

"Mislim da smo bili bolja ekipa tijekom 90 minuta, na žalost primili smo opet dva čudna gola, ali protiv Francuske manje-više uvijek isto. Nadam se da će nam se vratiti jer imamo stvarno dobru ekipu."

Kovačić je s Modrićem u sredini terena odradio dobru utakmicu.

"S Lukom se već dugo poznajem, znam kako on igra, on zna mene, tako da lakše nam se nadopunjavati, ali mislim d aje cijela ekipa bila dobra, ne treba nikog izdvajati. Naša dobra utakmica, na žalost rezultat nije dobar i to moramo popraviti."

Hrvatska je nakon četvrtog kola u solidnoj poziciji u borbi za treće mjesto, ali to Kovačića ne zadovoljava.

"Mi nismo ekipa za treće mjesto, pokazali smo da se možemo boriti s Francuzima. U Portugalu je bila jako slaba utakmica, jako loš pristup koji se više neće ponoviti tako da mislim da mi kod kuće možemo ići na pobjedu i protiv Portugala. Stvarno imamo dobru ekipu i ako ovako nastavimo, možemo daleko dogurati."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!