Tenis

Brkić i Škugor zaustavljeni u prvom kolu Kölna 2

Matej Kačan • utorak, 20.10.2020.
Brkić i Škugor zaustavljeni u prvom kolu Kölna 2
Foto: Pixsell

Već u prvom kolu tj. u osmini finala ATP turnira Köln 2, hrvatsko-BiH kombinacija Franka Škugora i Tomislava Brkića je završila svoj nastup. U dva su seta bolji bili Raven Klaasen i Ben McLachlan...

Nakon što je na prvom turniru u Kölnu u paru s Marinom Čilićem došao do drugog kola, Tomislav Brkić nije imao takvog uspjeha na istom mjestu s još jednim hrvatskim tenisačem, Frankom Škugorom.

Škugor i BiH tenisač su udružili rekete na turniru Köln 2, ali su već u prvom kolu poprilično glatko i brzo poraženi protiv para Ravena Klaasena iz JAR-a i Bena McLachlana, Novozelanđanina koji igra pod japanskom zastavom.

Pravu su priliku Hrvat i BiH tenisač propustili početkom meča u koji su sjajno krenuli i poveli s 2:0, ali su potom izgubili tri gema zaredom, propustili servis gem viška, a onda izgubili i još jedan servis te pali za pola sata i 6:3 za 1-0.

Škugor i Brkić gotovo da i nisu imali šanse u drugom setu. Klaasen i McLachlan su sigurno držali servis i nisu dozvolili nijednu break loptu, a sami su iskoristili jednu u petom gemu za oduzimanje servisa, što su i obranili do 6:4 i pobjede za tek nešto više od sata igre.

ATP Köln 2, prvo kolo parova:
Tomislav Brkić/Franko Škugor - Raven Klaasen/Ben McLachlan 3:6, 4:6

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!