Nogomet

Dugandžić zabio prvijenac za Soči

Matej Kačan • četvrtak, 22.10.2020.
Dugandžić zabio prvijenac za Soči
Foto: Pixsell

Hrvatski napadač i bivši igrač Osijeka Marko Dugandžić nastavlja s fantastičnom golgeterskom formom i u svom novom klubu, Sočiju. Dugandžić je već u svom drugom nastupu postigao prvijenac...

Samo dva susreta i 42 minute su trebale hrvatskom napadaču Marku Dugandžiću da postigne svoj prvijenac za svoj novi klub, ruski Soči. Nekadašnji napadač Osijeka je u Soči stigao iz Botosanija, a zabio je u svom prvom startu.

Odigrao je 12 minuta protiv Zenita, a u utakmici Kupa je startao protiv Orenburga. Orenburg je na domaćem terenu rano poveo preko Yusupova u 18. minuti,ali je Soči u 30. zaradio penal. Dugandžić je očito odmah zaradio povjerenje jer je penal izveo i pogodio.

1:1 je ostalo i do kraja, a onda se otišlo na izvođenje jedanaesteraca gdje je Soči bio bolji s 4:2 i prolazi dalje, u četvrto kolo ruskog Kupa. Dugandžić je odigrao 72 minute.

Hrvatski napadač je iz Osijeka otišao u Botosani na zimu prošle sezone te je u 18 ligaških nastupa za Rumunje zabio 10 pogodaka i tomu je odmah priskrbilo novi transfer.

Ruski Kup, treće kolo:
Orenburg - Soči 1:1 (p. 2:4)

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!