Nogomet

Mamić: 'Vrlo teška utakmica, ali mislim da je ovo realan rezultat'

Jan Šneler • četvrtak, 29.10.2020.
Mamić: 'Vrlo teška utakmica, ali mislim da je ovo realan rezultat'

S obzirom na broj šansi koje je Dinamo stvorio i dominaciju CSKA, trener Zoran Mamić ne može biti nesretan osvojenim bodom u Moskvi...

Treba biti realan i reći kako Dinamo u drugom kolu Europske lige protiv CSKA Moskve nije igrao dobro. Premalo su Modri pružili premda je protivnik bio dosta opasan, ali ne ubojit.

Trener Dinama Zoran Mamić svjestan je činjenice da su bili u podređenom položaju, ali ipak smatra kako je njegova momčad zaslužila remi.

"Vrlo teška utakmica, CSKA se pokazao kao izvanredna momčad. Dobro smo ušli u utakmicu, mogli smo već na početku odvesti utakmicu u drugom smjeru. Nažalost, nismo iskoristili priliku. CSKA nam je radio dosta problema kroz sredinu, ali nekih izrazitih šansi nije bilo. Mislim da je ovo realan rezultat", rekao je nakon susreta Mamić.

Nakon dva remija, Dinamo čeka domaći ogled protiv Wolfsbergera koji je u drugom kolu pregazio Feyenoord u Rotterdamu s 4:1. Premda se prije početka grupne faze mislilo kako će Austrijanci biti najlakši protivnik, sada se situacija mijenja.

"Gledamo sebe, slijedi nam domaća utakmica protiv protivnika koji je napravio sjajan rezultat. Krećemo ipak od nedjelje i prvenstva pa potom gledamo na Austrijance. Moramo se kompletirati, vjerujem da ćemo biti odmorni i dobri za tu utakmicu sljedeći tjedan", dodao je Mamić.

Trener Dinama prisjetio se i legende Modrih Slavena Zambate koji je preminuo danas u Zagrebu. Nogometaši Dinama večeras su u Moskvi istrčali na teren s crnim florom oko rukava.

"Slaven je bio velika legenda Dinama, jedan od najboljih igrača i najvećih prijatelja kluba. Potresla nas je ova vijest ujutro i posvećujemo njemu ovaj osvojeni bod", zaključio je Mamić.

Kao što smo već napomenuli, sljedeći četvrtak Dinamo od 21 sat igra protiv austrijskog Wolfsbergera. Prije toga, Modre u nedjelju očekuje prvenstveni ogled 10. kola protiv Lokomotive.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!