Liga prvaka, skupina B, 3. kolo, 03.11.2020, 21:00 h
Real Madrid
Real Madrid 3:2 Inter
Inter

Perišić vratio Inter u utakmicu, Rodrygo ipak donio pobjedu Realu

Branimir Korać • utorak, 03.11.2020.
Perišić vratio Inter u utakmicu, Rodrygo ipak donio pobjedu Realu

U najzvučnijem dvoboju programa Lige prvaka ove srijede Real Madrid vodio je 2:0 protiv Intera koji se posve vratio u utakmicu i poravnao na 2:2 golom Ivana Perišića. Deset minuta prije kraja domaćin je ipak došao do pobjedničkog pogotka...

I Real Madrid i Inter skupili su manje bodova do ovog susreta nego što se očekivalo. Samo bod Reala i dva Intera te su i jedni i drugi imali imperativ osvajanja bodova u ovom susretu. Real je morao do pobjede, a Inter barem do boda.

Krenulo je burno i već u četvrtoj minuti domaćin je zaprijetio preko Asensija koji je odlično opalio pod gredu, ali Handanovič je odbio u korner. Inter nije ostao dužan, deset minuta kasnije odlično je iz trka izvana opalio Arturo Vidal, no lopta vrlo malo prolazi pokraj vratnice.

U 25. minuti Real dolazi do vodstva. Velika pogreška Hakimija, Benzema uzima loptu i prolazi istrčalog Handanoviča te šalje loptu u praznu mrežu.

Inter nije dobro reagirao nakon primljenog gola, nije mogao uspostaviti igru i osam minuta kasnije prima novi pogodak. Korner s lijeve strane bio je za Real, ubacio je Toni Kroos, Sergio Ramos bio je najviši u skoku i poslao je loptu u mrežu.

Do odlaska na odmor Inter nje uspio smanjiti zaostatak i to nakon krasne akcije, Barella je fantastično petom prebacio prema Lautaru Martinezu koji zabija za 2:1.

U drugom poluvremenu Real je imao veliku priliku preko Lucasa u 66. minuti, nije zabio, a odmah nakon toga gosti su uspjeli poravnati. Martinez je glavom odlično prebacio loptu u 16 metara za Ivana Perišića kojeg Lucas nije uspio zaustaviti i Perišić zabija iskosa sa 6-7 metara za 2:2.

Mogao je Inter do potpunog preokreta, dobre šanse imali su Lautaro i Perišić 15 minuta prije kraja, a kada nisu oni zabili, napravio je to Rodrygo i 80. minuti na asistenciju Viniciusa za konačnih 3:2.

Kod Reala Luka Modrić igrao je od 78. minute umjesto Kroosa, na drugoj strani Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu dok je Perišića u 78. minuti zamijenio Alexis Sanchez.

Liga prvaka, treće kolo:
Real Madrid - Inter 3:2

Liga prvaka, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Šahtar0:6Borussia M.
Real Madrid3:2Inter
1Real Madrid 611:9+210
2Borussia M. 616:9+78
3Šahtar 65:12-78
4Inter 67:9-26

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!