Nogomet

Kulenović: 'Prva utakmica sa Škotskom nam je jako otežala posao'

Mihaela Bradovski • utorak, 10.11.2020.
Kulenović: 'Prva utakmica sa Škotskom nam je jako otežala posao'
Foto: Pixsell

Hrvatska u predzadnjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo do 21 godine gostuje u Škotskoj. Pobjeda je gotovo sigurno vodi na Euro...

Hrvatska je u jednom trenutku bila u dosta neugodnoj situaciji, ali uspjela se izboriti da sama odlučuje o svojoj sudbini. Sandro Kulenović je u odličnoj formi i najavljuje žestoku borbu za ispunjenje cilja.

"Došli smo do zadnje dvije utakmice i s dvije pobjede idemo na Europsko prvenstvo što je naš krajnji cilj od početka. U dobrom smo momentu, dat ćemo sve od sebe da upišemo pobjedu i odemo na Euro."

Prvu utakmicu protiv Škotske Hrvatska je na Šubićevcu izgubila.

"Otvorili smo utakmicu dobro, ali na žalost u drugom poluvremenu pali smo i primili dva gola koja nismo trebali. Ta utakmica nam je jako otežala stvari i da smo tu slavili sada bi nam bilo lakše. Puno smo naučili iz tog susreta i ne smijemo ponavljati te greške. U zadnja dva ciklusa imali smo dobre rezultate i idemo na pobjedu."

Kulenović je bio s reprezentacijom na prošlom Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Međutim nije jedini.

"Znamo se uglavnom i iz prošlog ciklusa, a dio igrača igrao je i na tom Euru prije godinu i pol. Imamo k valitetu za otići ponovno na Euro i napravimo rezultat."

"Stvarno nam je drago kada se ponovno okupimo, jako dobra smo klapa i to se vidi i po atmosferi. Sada je situacija takva zbog koronavirusa, ali u kakvom god smo sastavu dat ćemo sve od sebe. Reprezentacija je za svakog od nas velika čast i u dobroj atmosferi idemo na ključne utakmice."

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!