Nogomet

Livaković: 'Normalno da smo željni igre, ma da igramo i dan za danom, to je reprezentacija'

Branimir Korać • subota, 14.11.2020.
Livaković: 'Normalno da smo željni igre, ma da igramo i dan za danom, to je reprezentacija'
Foto: Pixsell

Hrvatska je upisala poraz u Švedskoj 2:1 i s tim rezultatom ostavila je sve otvorenim uoči zadnjeg kola i dvoboja s Portugalom. Dominik Livaković nije zadovoljan prvim, ali je zadovoljan drugim poluvremenom.

Hrvatska nije odigrala dobru utakmicu u Švedskoj, ali uspjela je nekako izvući aktivan rezultat. Dominik Livaković nije bio nezadovoljan drugim poluvremenom.

"Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, nismo bili agresivni, radili smo malo prekršaja i trebalo je to aghresivnije. U drugom dijelu smo se malo trgnuli i to je bilo puno bolje, imali smo i dosta šansi. Ostavili smo više prostora iza, ali morali smo ganjati rezultat."

Umor stvara probleme, raspored je zgusnut, ali kako Livaković tvrdi, kada se igra za reprezentaciju, to nije problem. Vjeruje kako se možće svkladati Portugal.

"Normalno da smo željni igre, da igramo dan za danom, to je reprezentacija. Igramo doma, šteta što neće biti navijača. Idemo isprati ovaj poraz i dati sve od sebe."

"Moramo gledati da što bolje odigramo, zašto ne bi išli na pobjedu. I Francuska se tresla u Zagrebu tako da zašto ne bi i Portugal u Splitu. Svi mi imamo želju, to je neupitno."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!