Nogomet

Vlašić: 'Zasluženo smo izgubili, ne znam u čemu je bio problem'

Matej Kačan • nedjelja, 15.11.2020.
Vlašić: 'Zasluženo smo izgubili, ne znam u čemu je bio problem'
Foto: Pixsell

U sivilo reprezentacije se protiv Švedske uklopio i inače jedan od najboljih igrača Hrvatske, veznjak CSKA Nikola Vlašić...

Inače jedan od najboljih igrača reprezentacije Nikola Vlašić se protiv Švedske uklopio u sivilo i nije bio na svojoj uobičajenoj razini. Takav je igrač moskovskog CSKA bio i nakon susreta u izjavi u kojoj je istaknuo razočaranje porazom.

"Razočarani smo, prvo poluvrijeme nije bilo najbolje. Drugo smo se malo digli, zabili smo jedan gol, ali imali smo malo šansi, netipično za nas. Nismo uspijevali doći do njihovog gola, mislim da smo zasluženo izgubili", kazao je Vlašić, kako prenosi Večernji list.

No, Vlašić gleda naprijed. Treba odigrati dobro protiv Portugala i tražiti bodove kako bi se ostalo u Ligi A, ali i završilo okupljanje u pravom raspoloženju.

"Ne znam gdje je bio glavni problem, ali to ćemo analizirati s izbornikom. Portugal? Trebamo se sada dobro odmoriti, imamo dva dana u Splitu i dati ćemo sve od sebe da pobijedimo. Znamo kakva su oni ekipa, želimo se pokazati u boljem svjetlu", kazao je Vlašić.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!