Tenis

Pavić i Soares poraženi u tijesnom meču drugog kola na ATP Finalsu

Mihaela Bradovski • srijeda, 18.11.2020.
Pavić i Soares poraženi u tijesnom meču drugog kola na ATP Finalsu

Mate Pavić i Bruno Soares upisali su poraz u drugom kolu ATP Finalsa u Londonu. Nakon velike borbe poraženi su od Marcela Granollersa i Horacija Zeballosa...

Mate Pavić i Bruno Soares nisu uspjeli doći do pobjede u susretu drugog kola grupne faze ATP Finalsa. Potpuno izjednačen meč potišao je na bstranu Marcela Granollersa i Horacija Zeballosa nakon više od dva sata borbe.

Za svaki poen vodila se velika bitka, a na kraju su Španjolac i Argentinac bili prisebniji i uspjeli su upisati tijesnu pobjedu.

U prvom setu Pavić i Soares propustili su tri break lopte i odluka je pala u tie-breaku gdje su Granollers i Zeballos ključnu prednost stvorili bijegom na 5:2.

U drugom setu slična priča. Također tri propuštene break lopte, ali i spašena meč lopta kod 6:5. I ovdje je tie-break odlučio, tu su Pavić i Soares bili bolji sa 7:4.

Produženi tie-break protekao je u dominaciji Zeballosa i Granollersa, od početka su bili u vodstvu i na kraju su s 10:8 upisali pobjedu.

U zadnjem kolu Pavić i Soares moraju do pobjede kako bi prošli u polufinale, a protivnici će im biti Jonathan Peers i Michael Venus.

ATP Finals, drugo kolo:
Marcel Granollers/Horacio Zeballos (Španjolska/Argentina) - Mate Pavić/Bruno Soares (Hrvatska/Brazil) 7:6(4), 6:7(4), 10:8

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!