Liga prvaka, skupina B, 4. kolo, 25.11.2020, 21:00 h
Inter
Inter 0:2 Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid uzeo važne bodove u gostima kod neraspoloženog i nemoćnog Intera

Branimir Korać • srijeda, 25.11.2020.
Real Madrid uzeo važne bodove u gostima kod neraspoloženog i nemoćnog Intera

Real Madrid slavio je u gostima kod Intera 2:0. Vrlo važni bodovi za Madriđane koji su bili bolji protivnik i zasluženo slavili...

Real Madrid lakše od očekivanja stigao je do tri boda protiv Intera u Milanu. Domaćin je potpuno razočarao, trebao je bodove s obzirom da je na samom dnu ljestvice, međutim odigrao je vrlo loše i zasluženo je poražen.

Ono što posebno treba zabrinuti Antonija Contea je činjenica da Inter nije pokazao dovoljno, nije bio agresivan i nije zaslužio bod.

Iako je u Milano stigao oslabljen, Real Madrid se postavio čvrsto, uzeo je posjed, a pomogao mu je i rani kazneni udarac. Nicolo Barella nespretno je srušio u svom kaznenom prostoru Nacha i Taylor je bez razmišljanja odmah pokazao na kazneni udarac. Barella se bunio iako je prekršaj bio vidljiv iz aviona, loptu je uzeo Eden Hazard i poslao je u mrežu.

Nastavilo se boljim nastupom Reala, ubrzo pokušava Lucas Vazquez, no nedostajao je koji centimetar da lopta završi u mreži.

Veliku glupost u 33. minuti napravio je Arturo Vidal kojem je Taylor pokazao žuti karton, međutim Čileanac je morao prigovoriti i tako je samo zaradio novi karton. Inter je ostao s igračem manje iako se i dotad mučio da išta iskreira.

Na početku drugog dijela u igru je ušao Ivan Perišić i malo pokrenuo domaćina, ali Real je stigao u 59. minuti do drugog pogotka. Nakon ubačaja s desne strane lopta je došla do Rodryga koji puca iz voleja, lopta je okrznula Achrafa Hakimija i završila u mreži.

Gosti su do kraja susreta potpuno kontrolirali situaciju na terenu, nisu imali nekih posebnih prilika, loptu su im uzeli gostujući rezultati pa tako nije moglo biti niti pritiska. Zaslužena pobjeda Reala i puno brige za Contea.

Ivan Perišić kod domaćina je odradio drugo poluvrijeme, a Luka Modrić kod gostiju cijelu utakmicu.

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Liga prvaka, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Borussia M.4:0Šahtar
Inter0:2Real Madrid
1Real Madrid 611:9+210
2Borussia M. 616:9+78
3Šahtar 65:12-78
4Inter 67:9-26

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • patkovic26.11.2020. u 09:16
    da nije ipak mohikanac bio potepen u 16 prije nego što je izbačen zbog prigovora?
    patkovic