Nogomet

Kutak za kladioničare: Barcelona i bez Messija prejaka za Ferencvaros

Branimir Korać • srijeda, 02.12.2020.
Kutak za kladioničare:  Barcelona i bez Messija prejaka za Ferencvaros

Drugi dio petog kola Lige prvaka donosi susrete u skupinama E, F, G i H. Barcelona, Leipzig i Juventus u njih ulaze kao favoriti...

Ferencvaros - Barcelona

Barcelona je u Budimpeštu doputovala bez Lea Messija, ali to ne bi smio biti problem protiv Ferencvarosa. Realno, razlika u kvaliteti je velika i bez obzira što Barceloni ovo nije utakmica od presudne važnosti, ne smije se pogravati ugledom te se očekuje pobjeda. Mađari su plasmanom u Ligu prvaka napravili i više nego što se očekivalo i za njih je svaka utakmica bonus. Odigrali su dobro u Torinu u prošlom kolu što će samo biti upozorenje Barceloni da nema lako ćemo.

Prognoza: Pobjeda Barcelone

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Ferencvarosa 6.00, neriješeno 4.60, pobjeda Barcelone 1.50

Bašakšehir - RB Leipzig

Vrlo važna utakmica i za Istanbul i za Leipzig. Bašakšehir je jedine bodove uzeo priredivši iznenađenje na svom travnjaku protiv Manchester Uniteda kojem je to pak jedini poraz. Leipzig stoga ne treba očekivati šetnju, ali ima kvalitetniju momčad, ovo mu je jako važan susret u borbi za osminu finala Lige prvaka i ako ne uspje pobijediti u Istanbulu, imat će iznimno težak posao u zadnjem kolu gdje mu možda niti pobjeda neće biti dovoljna.

Prognoza: Pobjeda Leipziga

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bašakšehira 7.50, neriješeno 5.00, pobjeda Leipziga 1.50

Juventus - Dynamo Kijev

Juventus ne bi smio imati problema protiv kijevskog Dynama, no tako se mislilo i za susret s Ferencvarosom. Tko god bio na drugoj strani, velike su šanse da će Cristiano Ronaldo zabiti gol. Ronaldo je željan pogodaka protiv bilo kojeg protivnika u bilo kojem natjecanju. A kako se u Juventusu svi osim njega muče da uguraju loptu u mrežu, logika govori da će torpedirati i Kijevljane.

Prognoza: Ronaldo daje gol

Koeficijenti (Supersport): Ronaldo daje gol 1.50, Ronaldo ne daje gol 2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!