Nogomet

Vlašić zabio u remiju CSKA prije susreta s Dinamom

Matej Kačan • nedjelja, 06.12.2020.
Vlašić zabio u remiju CSKA prije susreta s Dinamom

Nastavlja se promjenjiva forma CSKA iz Moskve koji se u četvrtak oprostio s prolaskom grupe u Europskoj ligi. Moskovljani su u domaćoj ligi odigrali tek remi s Himkijem, a za CSKA je zabio Nikola Vlašić...

Između dva ispita u Europskoj ligi, CSKA iz Moskve je odradio obveze u domaćem natjecanju. Nakon poraza od Wolfsbergera, CSKA je remizirao s Himkijem i ne dočekuje susret s Dinamom u baš bajnoj formi. U Moskvi je remi izvukla 12. momčad lige.

CSKA je u vodstvo u 40. minuti doveo Nikola Vlašić koji je na desnoj strani iskosa s igračem na leđima primio loptu i pogodio sa sedam metara. No, početkom drugog poluvremena Himki okreće rezultat.

Zabili su Kuharčuk u 47. i Mirzov u 51. minuti, ali je ludih sedam minuta zapečatio Škurin koji je u 54. zabio za 2:2 koji ostaju do kraja. CSKA je ovim bodom ostao na trećem mjestu tablice s dva boda zaostatka za Zenitom i Spartakom koji dijele prvo mjesto.

Vlašić je odigrao 90 minuta, dok je Kristijan Bistrović ušao u igru u 87. minuti za momčad koja će u četvrtak protiv Dinama zaključiti svoju europsku jesen i sezonu.

Premier liga, Rusija, 17. kolo:
CSKA - Himki 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!