Košarka

Soler: 'Ako Heurtel ode u drugu ekipu u Španjolskoj, neće dobiti otpremninu'

Matej Kačan • ponedjeljak, 28.12.2020.
Soler: 'Ako Heurtel ode u drugu ekipu u Španjolskoj, neće dobiti otpremninu'
Foto: Pixsell

Nakon incidenta između Thomasa Heurtela i zabrane ulaska u Barcelonin klupski avion u Istanbulu, direktor profesionalnih sportova u klubu je pojasnio situaciju...

Direktor profesionalnih sportova u Barceloni Albert Soler je za klupsku televiziju pojasnio situaciju s Thomasom Heurtelom. Naime, francuski organizator igre je zatražio odlazak iz kluba pa nije pušten u klupski avion nakon gostovanja u Istanbulu što je izazvalo burne reakcije javnosti.

"Zatražio je da ide s nama u Istanbul kako bi nastavio svoje pregovore. No, onda smo saznali da pregovara sa španjolskim, a ne turskim klubom. Za nas je to izdaja. No, nije istina da je ostao bez pomoći u Istanbulu. Klub je platio njegovu kartu natrag i smještaj u hotelu, a bio je sa svojim agentom", kazao je Soler.

Heurtel je navodno u pregovorima s Real Madridom što je Barceloni teško palo, a Soler je naglasio da Barcelona neće Francuzu dati nikakvu otpremninu povodom raskida ugovora ako Heurtel potpiše za španjolsku momčad.

"Thomas više nije dio naše momčadi. Radit ćemo na njegovom odlasku. Ako potpiše za drugu španjolsku momčad, Barcelona mu neće dati otpremninu", završio je direktor kluba.

FOTO: Slavko Midžior/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!