Tenis

John Isner preživio potop nositelja u Delray Beachu

Branimir Korać • nedjelja, 10.01.2021.
John Isner preživio potop nositelja u Delray Beachu

Samo drugi nositelj John Isner bio je uspješan u noćašnjim susretima drugog kola u SDelray Beachu. Ostali nositelji, uključujući i prvopostavljenog Cristiana Garina, upisali su poraz...

Talijan Gianluca Maher priredio je iznenađenje u Delray Beachu pobjedom protiv Sama Querreyja u dva seta. Mager je odigrao odličan meč i upisao je pobjedu za sat i 24 minute. U prvom setu odluka je pala u 13. igri, Querrey je prokockao break prednosti i završio u tie-breaku gdje je izgubio s 10:8. Nakon toga potpuno je pao i izgubio drugi set sa 6:1.

Veliku pobjedu upisao je i Sebastian Korda koji je izbacio Tommyja Paula u tri seta. Sin nekadašnjeg drugog igrača svijeta izgubio je prvi set, ali se oporavio i preokretom prošao u svoje prvo četvrtfinale na ATP Touru.

Uz 22 as servisa i nijednu prepuštenu break loptu John Isner je svladao Thiaga Monteira. Isner je imao jedan break u cijelom meču, ali i to je bilo dovoljno s obzirom da je drugi set uzeo u tie-breaku.

Prvi nositelj Cristian Garin u dva seta poražen je od američkog kvalifikanta Christiana Harrisona. Prilično iznenađenje, ali ne i senzacija jer je početak sezone i teško je za očekivati da je Garin u nekoj dobroj formi.

ATP Delray Beach, drugo kolo:
Gianluca Mager (Italija) - Sam Querrey (SAD, 6) 7:6(8), 6:1
Sebastian Korda (SAD) - Tommy Paul (SAD, 5) 4:6, 6:3, 6:2
John Isner (SAD, 2) - Thiago Monteiro (Brazil) 6:4, 7:6(4)
Christian Harrison (SAD, Q) - Cristian Garin (Čile, 1) 7:6(3), 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!