Rukomet

[VIDEO] Čupić: 'Dižemo se polako, pobjedu je iznijela ekipa'

Matej Kačan • utorak, 19.01.2021.
[VIDEO] Čupić: 'Dižemo se polako, pobjedu je iznijela ekipa'

Hrvatska je u posljednjem susretu skupine svladala Katar te u drugi krug nosi prvo mjesto i tri boda, a zadovoljan pobjedom bio je Ivan Čupić koji je istaknuo rast forme...

Zadovoljan pobjedom protiv Katara i s tri boda u drugom krugu je i krilni igrač Ivan Čupić. On je istaknuo da Hrvatska polako raste u formi i bila je bolja nego u prva dva susreta.

"Pa dižemo se polako, utakmicu po utakmicu. Danas je bilo bolje nego prije dva dana, puno bolje nego prije četiri dana. Šego je bio fenomenalan, pomogao je kad je trebalo. 23 gola smo primili i to je sasvim dovoljno da se privede utakmica kraju. Čestitke svima koji su igrali, svi su dali svoj obol, sutra idemo put Kaira", najavio je Čupić, pa nastavio:

"Cilj je bilo prvo mjesto, ali i četiri boda u drugo krugu. Na kraju tri, ali nećemo se žaliti. Dižemo se, svi igraju i imaju svoju rolu. Slijedi drugi krug, sljedeći protivnik i idemo po pobjedu i da bude još bolje nego danas i po još dva boda."

Za protivnike u drugom krugu se nije pripremalo, za to ima vremena. Fokus je bio na tri utakmice u prvom krugu.

"Iskreno, ne. Bili smo fokusirani na dva boda za Japan i Angolu, kao i za danas, znali smo da je puno pritiska i pokazali smo karakter. Ekipa je iznijela utakmicu i mislim da smo zasluženo pobijedili", zaključio je krilni igrač.

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!