Rukomet

Rukomet na RTL-u: Hrvatska otvara glavnu rundu s Bahreinom

Branimir Korać • četvrtak, 21.01.2021.
Rukomet na RTL-u: Hrvatska otvara glavnu rundu s Bahreinom

Drugi dan druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu donosi nastup i hrvatskih rukometaša. Pred nama je vrlo bogat dan s pet prijenosa i Hrvatskom u fokusu...

Nakon dana pauze, hrvatski rukometaši vraćaju se u akciju. Napustili su Aleksandriju i stigli u Kairo gdje će se boriti za mjesto u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Iz prve faze natjecanja prenijeli su tri boda, šteta zbog izgubljenog boda protiv Japana, nadamo se da nam neće nedostajati.

Prvi protivnik u borbi za četvrtfinale bit će Bahrein, Hrvatska u taj susret ulazi u statusu velikog favorita, ali oprez je potreban. Bahrein je pobjeđivao i Katar i Japan stoga svakako ne treba na njega gledati kao na bezazlenog protivnika.

Dobra je vijest povratak Igora Karačića koji će biti u sastavu, kao i dosadašnji omjer s Bahreinom s obzirom da je Hrvatska dva puta igrala s ovim azijskim protivnikom i dva puta slavila dvoznamenkastom razlikom.

Susret počinje u 18 sati, a možete ga pratiti samo na RTL-u. Istovremeno igraju Mađarska i Brazil u drugoj skupini, a taj dvoboj možete pratiti u izravnom prijenosu na RTLplayju.

Današnji program počinje u 15:30 kada će na parketu u hrvatskoj skupini biti Japan i Argentina, taj susret bit će prenošen na RTL 2.

Program ovog četvrtka bit će zaključen susretima koji su na rasporedu od 20:30 sati. Na RTL-u u tom terminu možete pratiti veliki dvoboj Španjolske i Njemačke, a istovremeno na RTLplayju u prijenosu je dvoboj između Danske i Katara.

I naravno, nikako ne zaboravite studijsku emisiju Vrijeme je za rukomet koja kao i inače počinje u 16:45 sati te traje do početka susreta Hrvatske i Bahreina dok njen drugi dio počinje odmah nakon dvoboja između Španjolske i Njemačke.

Sretno Hrvatska!

Raspored prijenosa

15:30 Japan - Argentina RTL 2

18:00 Hrvatska - Bahrein RTL
18:00 Mađarska - Brazil RTLplay

20:30 Španjolska - Njemačka RTL
20:30 Danska - Katar RTLplay

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!