Nogomet

Ademi: 'Karakterno smo jaki, imamo veliko zajedništvo'; Petković: 'Važno je bilo izvući dobar rezultat'

Jan Šneler • četvrtak, 18.02.2021.
Ademi: 'Karakterno smo jaki, imamo veliko zajedništvo'; Petković: 'Važno je bilo izvući dobar rezultat'
Foto: Pixsell

Nakon velike pobjede nad Krasnodarom (2:3), nogometaši Dinama bili su očekivano zadovoljni, ali svjesni kako još nisu osigurali prolazak u osminu finala Europske lige...

Nakon godine bez europskog proljeća, Dinamo je na odličnom putu da ponovi izvrsnu osminu finala Europske lige kao prije dvije sezone. U prvom susretu protiv Krasnodara, Dinamo je slavio s 2:3 i napravio veliki korak prema prolazu dalje.

Jedan od heroja današnje pobjede je Bruno Petković koji je postigao dva pogotka i napravio odličan posao kod pobjedničkog, trećeg gola. Nakon utakmice, napadač Dinama svjestan je zadatka koji je još pred njima.

"Odlična utakmica, igralo se otvoreno s obje strane. Važno je izvući dobar rezultat, ali ništa još nije gotovo", rekao je Petković.

S napadačem Dinama se slaže i kapetan momčadi Arijan Ademi. Iako se nije upisao u strijelce nakon sjajne šanse, Ademi je pokazao veliku želju i volju te još jednom pokazao zašto je lider ove uspješne momčadi.

"Očekuje nas sljedeći tjedan teška utakmica. Ekipa je karakterno jaka, imamo veliko zajedništvo što se pokazalo i danas. Primili smo pogotke, ali išli smo dalje i nagrađeni smo", istaknuo je kapetan Dinama.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!