Košarka

Netsi bolji od Lakersa, Bucksi opet izgubili

Matej Kačan • petak, 19.02.2021.
Netsi bolji od Lakersa, Bucksi opet izgubili

Sinoć su na NBA rasporedu bile samo tri utakmice, a središnji je dvoboj bio onaj između Brooklyn Netsa i LA Lakersa u kojem su nedostajali Kevin Durant na jednoj i Anthony Davis na drugoj strani...

U nedostatku po jedne velike zvijezde na svakoj strani u dvoboju prvaka LA Lakersa i Brooklyn Netsa, Netsima je ipak ostalo više oružja. Susret su preskočili Kevin Durant i Anthony Davis, ali su Lakersi bili i bez Dennisa Schrödera pa su Netsi u Hardenu i Irvingu ipak imali previše za Lakerse.

Netsi su kroz cijeli susret bili bolji i vodili su gotovo stalno, a prednost je rasla i do 25 poena u jednom trenutku. No, ipak se zaustavila na 11 razlike i konačnih 109:98. Harden je vodio Brooklyn s 23 poena i 11 dodavanja, Joe Harris je ubacio 21. Kod Lakersa je nedovoljan bio LeBron James s 32 poena, osam skokova i sedam dodavanja.

U velikoj su krizi Milwaukee Bucksi koji bi zapravo također trebali pucati na naslov prvaka, ali s ovakvom formom će teško do najviših ciljeva. Bucksi su upisali i peti poraz u nizu, a ovaj put su s uvjerljivih 110:96 bolji od njih bili Toronto Raptorsi, i to usred Milwaukeeja.

Norman Powell još je jednom bio sjajan s 29 poena, dok je 27 dodao Pascal Siakam koji je uhvatio šest skokova i podijelio pet asistencija. Kod Bucksa je Giannis Antetokounmpo imao 23 poena uz 12 skokova i osam dodavanja.

Od prve do posljednje ubačene lopte je Miami Heat vodio protiv Sacramento Kingsa i sigurno je slavio sa 118:110. Ni u jednom trenutku nisu Kingsi vodili, Heat je išao do 23 poena prednosti, a zaustavio se na osam poena prednosti. Glavne vedete su vodile Heat s dva triple-doublea, Jimmy Butler je imao 13 poena, 10 skokova i 13 asistencija, dok je Bam Adebayo ubacio 16 poena, 12 skokova i 10 dodavanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!