Tenis

Škugor i Krajicek zaustavljeni u polufinalu Buenos Airesa

Matej Kačan • subota, 06.03.2021.
Škugor i Krajicek zaustavljeni u polufinalu Buenos Airesa
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Franko Škugor ipak nije uspio doći do finala Buenos Airesa. On je sa svojim partnerom Austinom Krajicekom poražen u polufinalu...

Iako su slovili kao prvi nositelji, Austin Krajicek i Franko Škugor upisali su poraz u polufinalu ATP turnira u Buenos Airesu. Bolji od njih u tri seta su bili četvrti nositelji Ariel Behar i Gonzalo Escobar.

Najveća borba u ovom meču se vodila u prvom setu kad su Behar i Escobar odmah krenuli s breakom, dok Krajicek i Škugor odgovaraju. U sljedećih pet setova se spašavaju po tri break lopte sa svake strane, a tie-break su četvrti nositelji odigrali mnogo bolje.

Otišli su na 5:2, ali se Krajicek i Škugor vraćaju na 5:4, pa na 6:5 i na 7:6, ali treću set loptu ipak nisu spasili i gube 1-0. U drugom setu su Krajicek i Škugor spasili veliku priliku protivnika kad su pri 3:2 nadoknadili 15:40 i tri break lopte.

Odmah potom rade svoj break i odlaze na 5:3 i to zadržavaju za 6:4 i 1-1, a onda se ide u produženi tie-break u trećem setu gdje Behar i Escobar odlaze na 5:1 i lako slave s 10:3 za prolazak u finale.

ATP Buenos Aires, polufinale:
A. Krajicek/F. Škugor (1) - A. Behar/G. Escobar (4) 6:7, 6:4, 3:10

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!