Nogomet

Ademi: 'Tottenham je odlična ekipa, opasan je sa svih strana'

Branimir Korać • utorak, 09.03.2021.
Ademi: 'Tottenham je odlična ekipa, opasan je sa svih strana'
Foto: Pixsell

Dinamo u četvrtak igra veliku utakmicu protiv Tottenhama. Pred Modrima je jako težak zadatak, ali Arijan Ademi ne smatra kako je to i nemoguća misija...

Arijan Ademi dobro zna što ga čeka, cijeni Tottenham, ali ne smatra ga nedodirljivim.

"Gledao sam ih u dosta utakmica, igraju jako lijep nogomet, odlični su u tranziciji i opasni sa svih strana. Odlična su ekipa, a jesu li zastrašujući, vidjet ćemo u četvrtak."

"Imaju vrhunske igrače, realno moramo biti i bolji nego dosad, a vjerujem da mi to možemo. Siguran sam da se možemo potući s njima i napraviti nešto."

Ademi je vrlo opasan u tim ulascima iz drugog plana, ali ove sezone realizacija mu malo šteka.

"Nikada nisam bio u toliko šansi, ali gol me nikako neće. Zabio sam tu protiv Belupa, srećom bio je prazan gol. Volio bih zabiti, ali mi nije primarno, dok zabijaju ovi drugi, neka ja radim defenzicu i sve što treba za njih."

U kakvom će sastavu Tottenham igrati, Ademiju nije bitno.

"Ne zamaram se s kojim će sastavom igrati. Igrali oni s prvim ili drugim sastavom, sve su to klasni igrači i moramo biti pravi."

Koliko Dinamo može u ovom natjecanju?

"Možemo daleko i dalje stojim pri tome. Mislim da smo dobili u Manchester United najopasniju ekipu u Europskoj ligi. Njegov trener je pobjednik i ide po trofej u bilo kojem natjecanju, dat ćemo sve od sebe i vidjet ćemo dokud ćemo."

Pritisak Ademiju ne stvara problem.

"U Dinamu je uvijek pritisak i gušt je za svakog sportaša boriti se s takvim pritiskom, a ovaj Tottenham je sigurno u Top 3 ekipe protiv kojih ću u Dinamu igrati."

FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!