Tenis

Pablo Carreno Busta odnio titulu u Marbelli, prvu na zemlji nakon četiri godine

Branimir Korać • nedjelja, 11.04.2021.
Pablo Carreno Busta odnio titulu u Marbelli, prvu na zemlji nakon četiri godine
Foto: Pixsell

Španjolac Pablo Carreno Busta pobjednik je ATP turnira u Marbelli. Carreno Busta je u finalu bio bolji od sunarodnjaka Jaumea Munara u tri seta...

Prvo finale i prva titula za Pabla Carrena Bustu nakon rujna 2019. godine. U finalu turnira u Marbelli bio je bolji od Jaumea Munara nakon nešto manje od dva i pol sata igre.

Bilo je to za Carrena Bustu osmo finale u karijeri i peta titula. Nakon što je slavio u rujnu 2019. godine u finalu u Chengduu protiv Alexandera Bublika, nije mogao do finala, ali sada je napokon došao do završnog meča i odnio pobjedu.

Carreno Busta odlično je otvorio meč i dobio prvi set lakoćom sa 6:1 da bi u drugom Munar odradio jako dobar posao i sa 6:2 izborio odluku u trećem setu.

Tamo je Carreno Busta poveo s 3:2 uz break, Munar se odmah vratio, ali u devetom gemu nakon velik borbe Carreno Busta dolazi do novog breaka i servisa za meč. Posao je dovršio bez problema i tako stigao do pete titule u karijeri.

Za razliku od njega Jaume Munar igrao je u svom prvom finalu na ATP razini i ostat će na šest osvojenih Challengera, posljednji ove godine u Antalyji u finalu protiv Lorenza Musettija.

ATP Marbella:
Pablo Carreno Busta (Španjolska, 1) - Jaume Munar (Španjolska) 6:1, 2:6, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!