Košarka

John Wall van terena do kraja sezone

Matej Kačan • utorak, 27.04.2021.
John Wall van terena do kraja sezone

Najveća zvijezda Houston Rocketsa, razigravač John Wall će najvjerojatnije van terena biti do kraja sezone pa se tako i službeno možemo opraštati od natjecateljskih ambicija Rocketsa...

Užasna sezona za Houston Rocketse postala je još i gora nakon što su stigle vijesti kako će ponajbolji igrač ekipe, bek John Wall vjerojatno do kraja sezone biti van terena zbog ozljede desne zadnje lože.

Wall je ove sezone već propustio dosta utakmica zbog ozljede koljena nakon gotovo dvije godine van parketa zbog ozljede Ahilove tetive. On je zbog toga u sezoni 2018/19 odigrao samo 32 utakmice, a propustio je i cijelu sezonu 2019/20.

Wall je ove sezone u Houston bilježio 20.6 poena, 6.9 asistencija i 3.2 poena kad je bio zdrav i na trenutke je podsjećao na starog sebe, ali su Rocketsi u očajnoj formi i tavore na dnu Zapada te su matematički izgubili šanse za doigravanje.

U tom kontekstu odluka oko Walla ima smisla kao mjera predostrožnosti, zvijezdi se kupuje vrijeme da se oporavi i trenira do sljedeće sezone kad bi ambicije Houstona trebale narasti, Wall bi trebao opravdati bogati ugovor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!