Tenis

Indijac Ramanathan zaustavio Ninčevića u prvom kolu kvalifikacija

Mihaela Bradovski • nedjelja, 09.05.2021.
Indijac Ramanathan zaustavio Ninčevića u prvom kolu kvalifikacija
Foto: Pixsell

Krenule su kvalifikacije jakog Challengera u Zagrebu, a Frane Ninčević zaustavljen je već u prvom kolu. Bolji je bio šesti nositelj Indijac Ramkumar Ramanathan...

Kvalifikacije zagrebačkog Challengera nisu dobro krenule za hrvatske predstavnike, no ne može se reći da je Frane Ninčević razočarao. Odmah na startu je išao na šestog nositelja, nekadašnjeg igrača s ruba Top 100 Ramkumara Ramanathana s kojim se solidno nosio.

Ninčević je ipak poražen nakon sat i pol igre u dva seta, a Ramanathan tako dolazi na korak do plasmana u glavni ždrijeb ovog jakog Challengera.

Indijac je stigao do breaka već u prvom gemu meča da bi se Ninčević uspio vratiti na 4:4, no nije izdržao i odmah u sljedećem gemu izgubio je servis i nakon toga i set.

U drugom setu Ramanathan je stigao do breaka u trećem gemu, zatim lakoćom dobio svoje servis gemove i kod 5:3 novim breakom zaključio priču.

Ramanathan u finalu kvalifikacija igra protiv drugog nositelja Kineza Zhizhena Zhanga koji je u tri seta svladao Dimitra Kuzmanova.

Challenger Zagreb, kvalifikacije prvo kolo:
Ramkumar Ramanathan (Indija, 6) - Frane Ninčević (Hrvatska, WC) 6:4, 6:3
Tomas Barrios (Čile) - Renzo Olivo (Italija, 4) 4:6, 6:4, 6:4
Zhizhen Zhang (Kina, 2) - Dimitar Kuzmanov (Bugarska) 4:6, 6:2, 6:3

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!