Rukomet

PPD Zagreb dočekuje Poreč: 'Pun respekt protivniku, ali mi ćemo slaviti'

Mihaela Bradovski • petak, 14.05.2021.
PPD Zagreb dočekuje Poreč: 'Pun respekt protivniku, ali mi ćemo slaviti'
Foto: Pixsell

Rukometaši PPD Zagreba dočekuju na svom parketu Poreč u sklopu trećeg kola Lige za prvaka. U Zagrebu Porečane cijene, ali su uvjereni u pobjedu...

Nakon dvije glatke pobjede protiv Dubrave i Varaždina na otvaranju Lige za prvaka, PPD Zagrebu u goste dolazi Poreč. Ivica Obrvan očekuje od svojih igrača novu pobjedu.

"Nastavljamo igrati u ritmu subota-srijeda. U goste nam dolazi jako dobra ekipa Poreča, a ja očekujem da ćemo nastaviti u ritmu koji smo pokazali na gostovanju u Varaždinu. Odradili smo dva treninga uoči ove utakmice i vjerujem da ćemo biti maksimalno spremni i fokusirani. Što se tiče ozljeda tu imamo određenih problema. Uz od ranije ozlijeđene Šipića, Hrstića i Mrakovčića, sada smo na desetak dana ostali i bez Zvonimira Srne. Bez obzira na to očekujem od igrača koji će biti spremni da pokažu dobar pristup od prve minute i da upišemo pobjedu i vrlo važne bodove za nas", kaže Obrvan, a prenosiklupska stranica.

Za nastup je spreman Filip perić koji je nosio dres Poreča i jako dobro poznaje ovu momčad.

"U subotu nam u goste dolazi moj Poreč, klub u kojemu sam započeo svoj rukometni put i u kojemu sam napravio svoje prve rukometne korake. Njihova najveća snaga jest njihovo iskustvo. Riječ je o ekipi koja je na okupu već nekoliko godina i koja je stoga i stalni član Lige za prvaka. Krasi ih atraktivna i oku lijepa i ugodna igra u napadu, a s druge strane odlika im je i čvrsta i beskompromisna obrana. Njihovu igru predvode iskusni rukometni lisci poput Vedrana Mataije, Antonija Pribanića i Matije Rađakovića koji svojim iskustvom nose Poreč u svakoj utakmici. Treba spomenuti i mlade snage poput Luke Moslavca ili Mirka Petrova koji im drži obranu na okupu. Sigurno nam neće biti lako u subotu, ali smatram da je Zagreb ipak puno kvalitetnija momčad i da smo trenutno i u boljoj formi. Pun respekt prema Poreču, ali vjerujem da ćemo se mi na kraju veseliti", dodaje Perić.

Susret je na rasporedu u subotu od 17 sati.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!