Nogomet

Sallai i Szalai: 'Jako nam je žao zbog zadnjih deset minuta'

Matej Kačan • utorak, 15.06.2021.
Sallai i Szalai: 'Jako nam je žao zbog zadnjih deset minuta'

Reakcije mađarskih igrača na poraz od Portugala bile su očekivane, svi su složni u žaljenju za posljednjih deset minuta uz zahvale mnogobrojnim navijačima na stadionu...

Mađarski igrači podijelili su razočaranje svog izbornika rezultatom s obzirom na činjenicu da su Portugalci sva tri gola zabili tek na kraju. Attila Szalai posebno žali što se poraz dogodio pred fantastičnom kulisom od 60 tisuća navijača.

"Vrlo smo sretni što imamo ove fantastične navijače, bilo je prekrasno igrati ovdje. Vrlo sam razočaran jer je na kraju trebalo tek nekoliko minuta da zabiju sve golove. Kod prvog portugalskog gola se lopta odbila od mene natrag na 16 metara."

Mađari su se u prvom dijelu jako dobro branili, a u drugom su hrabrije krenuli prema naprijed. Da je to bio i plan, svjedoči Roland Sallai.

"U drugom poluvremenu smo definitivno htjeli zabiti gol. Htjeli smo dati sve od sebe jer smo se u prvom branili i nismo imali šansi. Jako mi je žao zbog zadnjih deset minuta, ali se pripremamo za sljedeću utakmicu", kazao je Roland Sallai.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!