Nogomet

Jurčević o slučaju Rebić: 'To su dosta teške riječi, ne može ostati nerazjašnjeno'

Mihaela Bradovski • petak, 02.07.2021.
Jurčević o slučaju Rebić: 'To su dosta teške riječi, ne može ostati nerazjašnjeno'

Istup Ante Rebića na društvenim mrežama i dalje je tema koja traži komentare pa se tako oglasio i Nikola Jurčević koji smatra da Rebić svakako prije poziva u reprezentaciju mora objasniti svoj istup...

Ante Rebić šokirao je sportsku javnost otvorenim kritiziranjem na Instagramu nakon čega je vrlo brzo shvatio što je napravio i obrisao je račun. Međutim šteta je napravljena i nije prošlo neprimijećeno.

"Pritisak je ogroman, posebno kada je u pitanju veliko natjecanje jer si uvijek u nekoj situaciji pa ćeš biti ili junak ili tragičar. To je objavljeno na društvenim mrežama, a nije izrečeno u nekom intervjuu, no to je samo dolijevanje ulja na vatru. Euro je zaključen, okrenuli smo se prema naprijed i onda dolazi ta priča kao naručena za medije. Vrlo brzo nam dolaze važne stvari i to se nije trebalo dogoditi, vjerojatno je odraz nekakve frustracije, no teško je znati pravi razlog", kaže Nikola Jurčević za Sportske novosti.

Jurčević smatra kako Rebić mora objasniti taj svoj postupak prije nego dobije nosi poziv u hrvatsku reprezentaciju.

"Šteta je počinjena, ali ima prostora da se sve razjasni jer će morati to objasniti na ovaj ili onaj način.Prije novog poziva u reprezentaciju morat će objasniti ili interno ili kroz medije. To su dosta teške riječi i ne može ostati nerazjašnjeno."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!