Nogomet

Škorić: 'Bili smo malo u grču, moramo vidjeti zašto'

Mihaela Bradovski • petak, 23.07.2021.
Škorić: 'Bili smo malo u grču, moramo vidjeti zašto'
Foto: Pixsell

Mile Škorić nije odradio nijednu utakmicu do dvoboja protiv Pogona, ali bez obzira na to što je van ritma utakmica, bio je dobar protiv Poljaka...

Remi u prvom susretu u Poljskoj nešto je što bi Osječani potpisali prije utakmice. Odluka će pasti u Gradskom vrtu, a Osijek je tu favorit.

"Ovo je što se kaže prvo poluvrijeme. Utakmica možda nije bila atraktivna za gledatelje, ali bila prava muška, borbena, prava europska. Vidi se da smo bili malo u grču, moramo vidjeti zašto. Na kraju je pozitivan taj remi, pred kraj smo možda imali izglednijih šansi, ali nismo dobro završili dvije kontre. No ovo je samo prvo poluvrijeme, čeka nas još 90 minuta u Osijeku", kaće Mile Škorić.

Osijek je igrao bolje što se susret bližio kraju.

"Znali smo da oni vole iza dosta riskirati i na kraju smo složili dvije-tri kontre. Da smo bili malo koncentriraniji, možda smo ih mogli dovršiti, ali vjerujemo da ćemo u Osijeku pred našim navijačima proći dalje."

Pogon se pokazao onakav kakvog su svi očekivali, dosta ozbiljna i neugodna momčad.

"Dobar protivnik za ovo pretkolo, tvrd, zna igrati. Ne znam kako je to izgledalo, ali znam da možemo puno bolje i hoćemo. Vjerujem da smo bolja ekipa, osjetio se neki grč, no svejedno sam uvjeren da ćemo proći dalje."

Škorić je zadovoljan svojim nastupom.

"Malo sam i sam sebe iznenadio, do ovog susreta nisam imao nijednu utakmicu, nedostajalo mi je tih 90 minuta, ali imam dovoljno iskustva."

FOTO Marko Jurinec/Pixsell

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!