Košarka

Harden o situaciji s ugovorom: 'Ne planiram napustiti Netse'

Matej Kačan • srijeda, 20.10.2021.
Harden o situaciji s ugovorom: 'Ne planiram napustiti Netse'

Zvijezda Brooklyn Netsa, nekadašnji MVP lige James Harden poručio je da ne planira napustiti momčad usprkos činjenici da još nije potpisao novi ugovor...

Premda nije potpisao novi ugovor s Brooklyn Netsima prije isteka roka za produljenja ugovora prije sezone, James Harden je nakon prve utakmice sezone jasno i glasno naglasio kako planira ostati u Brooklynu.

Harden ima ugovor do kraja ove sezone, a onda i opciju i za sezonu 2022/23, ali se očekivalo da će prije početka sezone ili na ljeto potpisati novi, mnogo bogatiji ugovor. Hardenov maksimalni ugovor može iznositi 227 milijuna kroz četiri godine.

"Ugovor, novac, sve će to doći. Ne planiram napustiti ovu organizaciju i situaciju koju imamo ovdje", kazala je zvijezda koja se sredinom prošle sezone pridružila Kyrieju Irvingu i Kevinu Durantu u Netsima.

Kladionice Brooklyn smještaju u red prvih favorita za naslov, ali situacija je otežana isključenjem Irvinga iz ekipe dok se ne promijeni njegova situacija po pitanju cijepljenja. Navodi govore i da Netsi neće ponuditi Irvingu produljenje ugovora.

Netsi su u prvom susretu sezone poraženi od branitelja naslova Milwaukee Bucksa, a nekadašnji MVP je upisao 20 poena te po osam skokova i asistencija na otvaranju sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!