Nogomet

Solskjaer: 'Igrači nisu igrali za mene, znaju da su sretnici jer igraju za United'

Matej Kačan • četvrtak, 21.10.2021.
Solskjaer: 'Igrači nisu igrali za mene, znaju da su sretnici jer igraju za United'

Nakon preokreta i velike pobjede Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer kazao je kako igrači nisu igrali za njega i njegov posao, već za sam klub...

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer uspješno je odradio prvu od dvije najavljene kvalifikacijske utakmice za ostanak na klupi Uniteda. Crveni vragovi preokrenuli su 2:0 protiv Atalante, a Norvežanin ne želi ni pomisliti da su igrači igrali sa sudbinom svog trenera u mislima.

"Nemojte ni započinjati s tim, ne iskazujte takvo nepoštovanje prema igračima. Igraju za Manchester United i znaju da su najsretniji ljudi na svijetu. To sam im i rekao, 11 u početnom sastavu i zamjene su oni koji igraju za United i to je ono što milijuni djece žele raditi u životu", rekao je Norvežanin.

United je nakon prvih 45 minuta gubio, ali trener smatra da su Englezi igrali dobro iako su prelako primili golove.

"Mislim da smo u prvom poluvremenu igrali dobro, ali smo primili dva gola iz dvije šanse i to mora stati. Imamo tu naviku lakog primanja golova, ali mislim da smo i u prvom dijelu igrali dobro, vjerovali smo u sebe i nismo stali. Moramo se braniti bolje, znamo to jer igramo protiv jako dobrih ekipa u sljedećih nekoliko tjedana."

Kao ključan faktor pobjede, Solskjaer je izdvojio vjeru u svoju ekipu.

"Na poluvremenu sam rekao da moramo zabiti sljedeći gol jer ćemo onda pobijediti. Bio sam siguran u pobjedu ako ne primimo još jedan gol. Sve je bilo samo u korištenju šansi", priznao je Solskjaer.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!