Nogomet

Čabraja: 'Zahtjevna utakmica, ali i zasluženo slavlje'

Matej Kačan • četvrtak, 28.10.2021.
Čabraja: 'Zahtjevna utakmica, ali i zasluženo slavlje'
Foto: Pixsell

Trener nogomeetaša Lokomotive Marijan Čabraja prokomentirao je pobjedu svoje momčadi u Varaždinu i plasman Lokomotive u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa...

Ni Lokomotiva nije razočarala u osmini finala Kupa te je nastavila niz prvoligaša koji su ostvarili pobjede, ali kod Varaždina nije bilo nimalo lako. Marijan Čabraja za službene je stranice prokomentirao izborenu pobjedu nakon pet pogodaka na susretu i čak tri vodstva Lokomotive.

"Bila je ovo, kako smo i najavljivali, vrlo zahtjevna utakmica. U prvom poluvremenu smo dominirali te zasluženo vodili."

Lokomotiva je u prvom poluvremenu možda zaslužila i više od 2:1, ali je početkom drugog Varaždin dao gol i bio je bolji te bliže preokretu, sve do Kačavendinog pogotka koji je odlučio.

"Pri početku drugog poluvremena nas je gol Varaždina za izjednačenje presjekao. No uspjeli smo se konsolidirati, skupiti redove, te smo na kraju zasluženo slavili za prolazak u četvrtfinale."

Lokomotiva je dva puta u dva tjedna imala obveze usred tjedna i za vikend jer je imala i nadoknadu susreta s Rijekom, a sad će malo odmoriti prije utakmice protiv Istre 1961.

"Mojim igračima je ovo bila četvrta utakmica u 10 dana, tako da će dobiti jedan slobodan dan, a zatim nastavljamo s pripremama za iduću utakmicu, a to je gostovanje u Puli", zaključio je Čabraja.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!