Tenis

Medvjedev krenuo pobjedom u tri seta na ATP Finalsu

Branimir Korać • nedjelja, 14.11.2021.
Medvjedev krenuo pobjedom u tri seta na ATP Finalsu

U prvom meču u singlu na ATP Finalsu u Torinu, Danil Medvjedev svladao je u tri seta Huberta Hurkacza. Medvjedev je izgubio prvi set, ali nakon toga je okrenuo meč na svoju stranu...

Vrlo zanimljiv meč otvaranja ATP Finalsa u pojedinačnoj konkurenciji. Danil Medvjedev krenuo je u turnir pobjedom, međutim nije bilo lako, Hubert Hurkacz odradio je jako dobar posao i stvorio je dosta problema Rusu.

U Wimbledonu Hurkacz je iznenadio Medvjedeva i svladao ga u pet setova, ali naredna dva meča otišla su na stranu Rusa i to u Torontu i na ATP Finalsu. I ta dva meča bila su tijesna te neizvjesna do samog kraj.

Ovdje je prvi set Hurkacz uzeo u tie-breaku koji je bolje odradio te ga dobio sa 7:5 nakon što su obojica tijekom seta čvrsto držali svoje servise.

U drugom setu Medvjedev je odmah napravio break i poveo s 3:0, rutinski dovršio posao, a slično se ponovilo i u trećem setu.

U cijelom meču Medvjedev nije izgubio niti jedan servis gem, čak štoviše, Hurkaczu nije dopustio nijednu break loptu. Pogodio je 15 aseva i imao svega osam neprisiljenih pogrešaka.

Crvena grupa, prvo kolo:
Dani Medvjedev (Rusija) - Hubert Hurkacz (Poljska) 6:7(5), 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!