Rukomet

Mamić: 'Idemo igrati sa srcem i dokazati da mi to možemo, zašto bi se predale?'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.12.2021.
Mamić: 'Idemo igrati sa srcem i dokazati da mi to možemo, zašto bi se predale?'
Foto: Pixsell

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u petak u Torrevieji igra protiv Španjolske u drugom kolu druge faze natjecanja. Josipa Mamić poručuje kako se Hrvatska neće samo tako predati...

Pobjeda protiv Argentine 28:22 na otvaranju druge faze natjecanja, podigla je raspoloženje u reprezentaciji, priznaje Josipa Mamić.

"Kao i uvijek nakon pobjede lakše se diše, ljepše smo spavali, ljepša je atmosfera i svi smo veseliji."

Iako Hrvatska u taj susret ulazi u statusu autsajdera, neće odmah postaviti bijelu zastavu nego će se boriti za iznenađenje.

"Ovo je najteža utakmica u smislu da su Španjolke domaćin pa možemo očekivati i malo domaćinsko suđenje makar ne mora i biti tako. One su vrhunska reprezentacija, uvijek u vrhu, ali opet ovo može biti i najlakša utakmica jer mi ovdje nemamo što izgubiti. Idemo igrati sa srcem i dokazati da mi to možemo. Zašto bi se unaprijed predale. Naravno, idemo igrati za sebe i pokazati da možemo, da se u onom prvom krugu dogodile neke okolnosti koje se nisu mogle izbjeći. Idemo pokazati sebi i naciji da mi to možemo i da je to ona ista reprezentacija od prošle godine."

Susret je na rasporedu od 20:30 sati, a izravan prijenos je na RTL 2.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!