Rukomet

Marić: 'Drago mi je da sam na terenu, na mjestu gdje se najbolje osjećam, posebno u ovom dresu'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 17.01.2022.
Marić: 'Drago mi je da sam na terenu, na mjestu gdje se najbolje osjećam, posebno u ovom dresu'
Foto: Pixsell

Marino Marić odigrao je prvu utakmicu na ovom Prvenstvu, vidjelo se da je trenutno van ritma, ali podsjetio je atraktivnim potezima na svoju vrijednost...

Marino Marić bio je presretan što je dobio priliku za nastup i uživao je na terenu.

"I meni je drago da sam napokon došao na teren, na mjesto gdje se najbolje osjećam, posebno u ovom dresu. Vrhunski osjećaj. Toliko sam sretan iako se ne mogu pohvaliti nekom kondicijskom spremom i stanjem, ali tu sam uvijek što god treba. Rekao sam da ću dati svaki dio sebe za ovu ekipu kad god i kako god. svi su me podržali, dali su mi priliku i pokušat ću pomoći ekipi. Svi smo tu, znate kakva je ludnica s koronom i moramo svi biti maksimalno spremni na sve. Na izmjene, dolaske i odlaske i sve što već ide."

Marić je isticao kako su igrači profesionalno odradili svoje zadatke do kraja susreta.

"Iako imamo dosta mladih igrača, momci su zaista profesionalno odradili utakmicu. Nisu dozvolili emocijama da ih povuku, svi su dobili priliku i žele zabiti pokoji gol, ali bili su profesionalni i rezultatski, obrambeno, napadački. Stvarno fantazija i na kraju se i izrodila ta velika razlika. U drugom dijelu kada smo se odvojili, nismo više puno gledali na semafor, nego smo više uživali u igri, dobili lepršavost, zabijali. U par momenata smo se možda malo opustili u obrani, ali na kraju pobjeda koju su svi očekivali i za koju su radili."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!