Rukomet

Vori: 'Još uvijek u ovom kaosu vjerujemo u sebe i u ono što radimo'

Branimir Korać • srijeda, 19.01.2022.
Vori: 'Još uvijek u ovom kaosu vjerujemo u sebe i u ono što radimo'
Foto: Saša Miljević/PIXSELL

Direktor hrvatskih rukometnih reprezentacija Igor Vori i dalje je optimist bez obzira na tešku situaciju u kojoj se reprezentacija nalazi i kako ostaje bez igrača svako malo...

Uvjeti nisu normalni i nije jednostavno u svoj ovoj ludnici išta pripremati i slagati. Igor Vori svjestan je kako je stožer u takvoj situaciji u ogromnim problemima.

"Izborniku je jako teško jer svaki dan kada ostaneš bez igrača nije ti lako složiti taktiku. Danas su se priključila četiri igrača i probat ćemo ih pripremiti za sutra. Na žalost mi još ne znamo što nas sutra čeka jer još nismo dobili rezultate testiranja. Ali ipak još uvijek u ovom kaosu vjerujemo u sebe i ono što radimo", poručio je Vori za RTL.

Više nema niti plana koga pozvati u slučaju novih problema.

"EHF nam je odobrio da možemo zvati igrače van liste 35 što se vidjelo dolaskom Gojuna, Mirka, Muse. Hvala Bogu kod nas ima dosta kvalitetnih i dobrih igrača, svaki je dobrodošao i može nam puno pomoći, stvarno više nismo ni znali koliko ih imamo ovdje, a koliko u izolaciji. Trebamo se fokusirati na nas, našu igru i to je najbitnije."

Crna Gora je prvi protivnik, odigrala je sjajno u svojoj skupini u ključnim utakmicama protiv Sjeverne Makedonije i Slovenije.

"Možda je za neke iznenađenje, ali za nas nije. S Crnom Gorom smo igrali na prošlom Euru i do 45. minute bio je egal. Imaju kvalitetu, respektiramo ih, ali smo i svjesni svoje snage i kvalitete. Neće biti lagano, dolaze puni samopouzdanja, ali očekujem dobru utakmicu i pobjedu."

FOTO: Saša Miljević/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!