Kup (M), osmina finala, 08.02.2022, 17:30 h
Trogir 25:28 RK Zagreb
RK Zagreb

PPD Zagreb teškom mukom izborio u završnici prolaz u četvrtfinale Kupa

Branimir Korać • srijeda, 09.02.2022.
PPD Zagreb teškom mukom izborio u završnici prolaz u četvrtfinale Kupa
Foto: Pixsell

Mirisalo je na iznenađenja, točnije senzaciju u osmini finala Kupa, ali PPD Zagreb je ipak uspio u zadnje tri minute izvući pobjedu protiv Trogira i proći u četvrtfinale Kupa...

U Zagrebu su olako shvatili gostovanje kod Trogira u osmini finala Kupa i malo je nedostajalo da budu itekako kažnjeni za takav nastup. Problematičan pristup ipak na kraju nije doveo do ispadanja iz Kupa, ali ipak je branitelj naslova u završnici slavio 28:25.

Na krilima navijača Trogir je igrao sjajnu utakmicu, a kada je sredinom drugog poluvremena serijom 4:0 preuzeo vodstvo 21:19, gosti su se našli u problemima.

Vratari PPD Zagreba nisu praktički pružili nikakvu pomoć, samo pet obrana ukupno i ponovno se to pokazalo kao problem.

Tek pet minuta prije kraja serijom 3:0 i s dva vezana gola Vlade Matanovića uspio je PPD Zagreb ponovno povesti s 24:23, odmah je uzvratio Roko Trivković za 24:24.

Igralo se gol za gol do minutu i pol prije kraja kada Trivkovića zaustavlja vratnica, a Srna na drugoj strani zabija za 27:25.

David Mandić kod Zagreba je postigao osam golova, a Luka Lovre Klarica dodao je pet golova. Kod domaćina Roko Trivković zabio je sedam golova.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Kup (M)

osmina finala

Trogir25:28RK Zagreb
Ribola Kaštela24:37Nexe Našice

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!