Tenis

Gojo nastavio sa sjajnim igrama za novo polufinale i priliku za uzvrat Vukiću

Matej Kačan • petak, 18.02.2022.
Gojo nastavio sa sjajnim igrama za novo polufinale i priliku za uzvrat Vukiću
Foto: Pixsell

Borna Gojo ne posustaje na Challengerima u Bengaluru. Nakon finala prošli tjedan, Gojo je na odličnom putu da to ponovi jer je ušao u novo polufinale...

Hrvatski tenisač Borna Gojo nastavlja svoj dvotjedni sjajan niz na Challengerima u Bengaluru. Nakon prošlotjednog poraza u finalu, Gojo je u novom pokušaju stigao do polufinala.

I meč među najboljih osam je riješio u dva seta pa je to sad niz od šest osvojenih setova nakon prvog izgubljenog još u prvom kolu. Suparnik u četvrtfinalu bio je Antoine Bellier.

Gojo je u prvom setu morao napraviti veliki posao i preokret jer Švicarac je otvorio breakom i s 3:0, ali Gojo potom radi dva breaka u nizu, osvaja pet gemova zaredom i uzima prvi set sa 6:4.

U drugom je setu Gojo taj koji otvara breakom i s 2:0, no Bellier vraća break baš kad je Hrvat servirao za set, kod 5:4. Ušlo se u tie-break gdje hrvatski tenisač otvara sjajno sa 6:1 i onda koristi treću meč loptu za 7:3 i pobjedu.

U polufinalu ga čeka dosta težak izazov, prvi nositelj i 135. igrač svijeta Aleksandar Vukić, ali to je prilika za osvetu jer upravo je on Goju svladalo u prošlotjednom finalu.

Challenger Bengaluru, četvrtfinale:
Borna Gojo (Hrvatska) - Antoine Bellier (Švicarska) 6:4, 7:6

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!