Košarka

GM Netsa: 'Očekivanja od sezone? Naslov, to je to'

Matej Kačan • srijeda, 23.02.2022.
GM Netsa: 'Očekivanja od sezone? Naslov, to je to'

Generalni menadžer Brooklyn Netsa Sean Marks ima najviša očekivanja od sezone, pod uvjetom da je momčad kompletna i zdrava...

Premda su se na kraju roka za razmjene u NBA ligi riješili Jamesa Hardena te su doveli Bena Simmonsa, kod Brooklyn Netsa se ambicije nisu promijenile.

Generalni menadžer ekipe Sean Marks odgovarao je na pitanja novinara, a jedno se ticalo toga koja su očekivanja od momčadi, ako i kad ona bude potpuna i zdrava.

"Naslov. To je to. Učinio bi ogromnu lošu uslugu prema svih 17 igrača i 60 članova kluba ako bi rekao nešto drugo jer smo svi zbog toga ovdje", izravan je bio Marks.

Netsi su, kad su zdravi, zaista jedna od najjačih ekipa NBA lige i svakako mogu računati na naslov, ali realnost je drukčija. Kyrie Irving može igrati samo na gostovanjima, Kevin Durant ima problema s ozljedom, a novopridošli Simmons još nema ni minute ove sezone.

Svi ti problemi, pa čak i uz relativno zdravog Hardena do odlaska doveli su do toga da su Netsi na tek osmom mjestu Istoka s omjerom 31-28 na All Star pauzi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!