Ostali sportovi

Hrgović i Zhang borit će se u svibnju, pozornica teško može biti veća

Matej Kačan • srijeda, 09.03.2022.
Hrgović i Zhang borit će se u svibnju, pozornica teško može biti veća

Hrvatski teškaš Filip Hrgović napokon je dočekao pravu priliku, suparnika i veliku pozornicu. Hrgović će se protiv Kineza Zhanga boriti u Las Vegasu na znameniti "Cinco de Mayo"...

Napokon je poznat datum, mjesto i protivnik u novoj borbi Filipa Hrgovića. Nakon mnogo pokušaja i propadanja borbi, hrvatski teškaš borit će se 7. svibnja protiv Zhanga Zhileija.

BoxingScene donosi kako će se ova borba za obveznog izazivača Oleksandru Usiku po IBF-u održati kao sunaslovna borba velikom meču Canela Alvareza i Dmitrija Bivola.

Canelo Alvarez trenutno je jedan od najpoznatijih boksača svijeta i napada WBA titulu u poluteškoj kategoriji, a priredba će se održati u Las Vegasu. Teško je tako u ovom trenutku moglo doći do veće pozornice za Filipa.

Hrgović i Kinez tako će se u ringu naći posljednji prije glavne borbe kao uvod u središnji meč večeri i sigurno će imati milijunski auditorij, pogotovo ako se u obzir uzme da se borba održava na "Cinco de Mayo", meksički praznik rezerviran za najveće Alvarezove borbe.

Zhang je vrlo iskusan borac, s 38 godina na leđima u profesionalnoj karijeri ima 23-0-1 omjer, uz čak 18 nokauta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!