Nogomet

Novo Vrijeme do velike pobjede u Omišu, prvak u problemima

Branimir Korać • subota, 07.05.2022.
Novo Vrijeme do velike pobjede u Omišu, prvak u problemima
Foto: Duje Bonačić

Odigrani su prvi susreti polufinala doigravanja 1. HMNL. Novo Vrijeme slavilo je u Omišu kod Olmissuma, a Futsal Pula kod kuće protiv Squarea...

Futsal Pula napravio je prvi korak prema finalu doigravanja. U prvom polufinalnom dvoboju bio je bolji od Squarea s 3:0.

Dubrovčanima definitivno nije išlo u prilog to što su tijekom tjedna igrali protiv Futsal Dinama majstoricu četvrtfinala, imali su i dugačak put nakon toga do Pule što je domaćin na kraju iskoristio.

Dva pogotka za Futsal Pulu postigao je David Mataja, a jedan je bio autogol Mirka Hrkača. Na vratima je bio sjajan Žarko Luketin i to je bilo dovoljno za pobjedu.

Sjajnu utakmicu odigrali su Olmissum i Novo Vrijeme, a Olmissum je upisao prvi ovosezonski domaći poraz i to 2:1. Novo Vrijeme je na taj način stiglo do velike prednosti.

Omišani su vodili od pete minute golom Jurline, međutim u prvih pet minuta drugog dijela gosti su napravili preokret. Prvo je u početnim sekundama drugog poluvremena Kazazić izjednačio, a onda je Paulinho zabio za preokret i pobjedu.

U svakom slučaju u Makarskoj će biti pakleno, Omišanima igra samo pobjeda.

1. HMNL, polufinale:
Futsal Pula - Square 3:0
Olmissum - Novo Vrijeme 1:2

1. HMNL, doigravanje

polufinale

Stanoinvest Futsal Pula3:0Square
Olmissum1:2Novo Vrijeme

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNLFutsal
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!