Košarka

Novi skandal na pomolu, poznati NBA bek prijetio ženi pištoljem

Matej Kačan • utorak, 17.05.2022.
Novi skandal na pomolu, poznati NBA bek prijetio ženi pištoljem

NBA liga skuplja dodatne informacije u slučaju Rajona Ronda kojeg je žena u Kentuckyju optužila da je njoj i djeci prijetio pištoljem u njezinom domu...

Iskusni NBA razigravač i dvostruki prvak Rajon Rondo našao se u središtu novog skandala nakon što ga je žena optužila da joj je prijetio s pištoljem u njezinom domu prošlog tjedna.

NBA liga poručila je da je u procesu skupljanja dodatnih informacija, ali ono što je poznato je činjenica da je žena u Kentuckyju zatražila hitnu zaštitu od Ronda, saznaje ESPN. Zaštitu je i dobila sljedećeg dana.

U zahtjevu žena tvrdi da je Rondo s djetetom igrao videoigrice, a kad je žena od djeteta zatražila d obavi kućanski posao, Rondo je poludio, reagirao je agresivno i porazbijao nekoliko stvari po kući. Navodi se i da je Rondo vikao "Mrtva si" prije nego što je napustio kuću pa se vratio s oružjem.

Nakon toga je zahtijevao da vidi jedno od djece, nakon čega ga je izvukao van kuće i vikao na njega, sve to dok je u ruci držao oružje. Zahtjev je podnesen u petak uz obrazloženje da Rondo ima povijest ovako agresivnog ponašanja.

Ove sezone Rondo je igrao svoju 16. sezonu u NBA ligi u dresu Lakersa i Cavaliersa, a prosječno je nakon odlaska u Cleveland bilježio 6.2 poena i 4.9 asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBARajon Rondo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!