Košarka

Netsi i Steve Nash u svom stožeru žele nekadašnjeg slovenskog izbornika

Matej Kačan • subota, 04.06.2022.
Netsi i Steve Nash u svom stožeru žele nekadašnjeg slovenskog izbornika

Srpski košarkaški stručnjak Igor Kokoškov, koji trenutno obnaša dužnost pomoćnog trenera u Dallas Mavericksima, mogao bi promijeniti klub i postati asistent Steveu Nashu u Brooklynu...

Dallas Mavericksi iza sebe su imali odličnu sezonu koja je okončana tek u finalu Zapada porazom od Golden State Warriorsa, a velik udio u napretku ekipe imala je nova trenerska ekipa predvođena Jasonom Kiddom.

No, dio stožera bio je i čovjek koji odlično poznaje Luku Dončića, nekadašnji slovenski i srpski izbornik Igor Kokoškov koji je obnašao dužnost pomoćnika, ali uskoro bi mogao promijeniti poslodavca.

Naime, srpskog trenera u svom stožeru sad želi još jedan legendarni organizator igre koji je danas trener, Steve Nash iz Brooklyn Netsa. Dvojac je već surađivao od 2008. do 2012. kad je Nash igrao za Sunse, a Kokoškov je tamo bio pomoćnik.

Nash je Igora htio u stožeru i 2020. kad je dobio posao u Netsima, ali ovaj nekadašnji glavni trener i Sunsa, Fenerbahčea i dvije reprezentacije pridružio se Dallasu 2021. kao pomoćnik.

Sad bi ipak mogao promijeniti destinaciju nakon što je pomogao Mavsima u dolasku do prvog konferencijskog finala još do 2011. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!